Rejtelmek ha zengenek...
Corvina Wellness Villa Győrújbarát
Villa Corvina - Az elérhető luxus
Koronavírus
Szigorú megelőző lépések, az Önök maximális biztonsága érdekében.
Kövess minket a YouTube-on

OTP, K&H és MKB
Szép kártyával
is fizethet.
Visa és Mastercard bankkártyát is elfogadunk.

Vendégkönyv

Berta család
2021.08.31. 21:35
Csodálatos 5 napot töltöttünk el itt barátokkal, kis gyerekekkel! Imádtuk a tisztaságot, ami fogadott minket és a kis vendégváró falatokat. Nagyon szuperek a társasok, a játszótérről pedig alig lehetett behozni a kisfiúnkat. Borongós, esős időt fogtunk ki, de így is hihetetlenül jól éreztük magunkat. Szeretnénk még visszatérni :) Köszönünk mindent!
Rézsó Margó
2020.10.14. 22:28
Kedves Zsolt!

Köszönet a lehetőségért, hogy a Villa csodálatos környezetében készülődhettünk a lányom esküvőjére, hogy innen indulhattunk a meghitt családi esemény után a szertartásra, és a lakodalom "fáradalmait" is ebben a mindent kielégítő luxusban pihenhettük ki.
A felejthetetlen eseményhez gyönyörű szeptember eleji idő párosult, így másnap a gyerekek örömmel vették birtokba a rengeteg szabadtéri játékot (trambulint, hintát, játszóházat, medencét), a felnőttek regenerálódását pedig a jakuzzi, a szauna és nem utolsó sorban a morzsapartikkal fűszerezett baráti beszélgetések "segítették" a tágas, napfényes teraszokon, és a kellemesen hűvös, ám mégis barátságos borospincében.. Az egész "ház" az átmeneti nyüzsgés ellenére is végtelen nyugalmat, harmóniát sugárzott tágas, kényelmes tereivel, ám a részletekben mégis otthonos, gondos kezek által készített, és válogatott ízléses berendezésével..

Talán ezért, és a felénk áradó szeretet miatt - bár az eküvőre több száz kikométerre az otthonunktól került sor -, mégis azt érezhettük, hogy otthon vagyunk.. Ezért külön hála, és köszönet.

Margó, és családja Pécsről

KÉPGALÉRIA
VILLA CORVINA
9081 Győrújbarát, Hunyadi u. 43.
Tel.: +36 30 9489 824
E-mail:
NTAK azonosító: MA 19016693
GPS: Lat: 47° 36' 7.398", Long: 17° 37' 34.2588"
weboldal tervezés: IRQ