Rejtelmek ha zengenek...
Corvina Wellness Villa Győrújbarát
Villa Corvina - Az elérhető luxus


OTP, K&H és MKB
Szép kártyával
is fizethet.
Visa és Mastercard bankkártyát is elfogadunk.

Masszázs

Masszázs típusok

 
Svédmasszázs- fogásai az alapja a legtöbb masszázsfajtának. Az egész testre kiterjedő simító, gyúró, dörzsölő, rezegtető, ütögető érintések egyénre szabott egymásra építésével frissítjük, kondicionáljuk a testet. Csökkenti a fájdalmakat (hát-, derék-, izomfájdalmak), meggyorsítja a sérülések utáni felépülést, lazítja a feszülő, görcsös izmokat. Megakadályozza a nem használt izmok leépülését, javítja az ízületi mozgékonyságot, csökkenti pl. a stresszes fejfájást, segíti az ellazulást, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, és legfőképp csökkenti a stressz hatásait. Fokozza az anyagcserét, így serkenti a méregtelenítést, jó hatással van az emésztésre, a vizeletelválasztásra.
 
Fejmasszázs – nevével ellentétben nemcsak a fejen, hanem a vállakon, a hát felső részén, a felkaron is végezzük. Ezek mind olyan területek, ahol a rossz testtartás, felgyülemlett érzelmi stressz, vagy a számítógép előtt eltöltött hosszú órák miatt feszültség halmozódott fel. Segít ellazulni a fájó, megfeszült izmokat, enyhíti az izommerevséget, serkenti a vérkeringést, gyorsabb a méreganyagok kiválása, ily módon csillapítja a fejfájást és a szem megerőltetését, növeli az ízületi mozgékonyságot. Élénkítő, lazító, nyugtató hatást érhetünk el vele. Hozzásegít a mélyebb légzéshez, ami fokozza az oxigénnel teli vér áramlását az agyba, s ezáltal letisztultabb gondolkodást, erőteljesebb koncentrációt, és jobb emlékezőképességet tesz lehetővé.
Rendszeres alkalmazása egészségesebbé, csillogóbbá teszi a hajat, a fejbőrt. A megélénkült vér és nyirokkeringés gondoskodik a haj és fejbőr sejtjeinek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásáról. A tápláló olajok pedig megvédik a hajat az időjárás, a szennyezett levegő és mindenfajta igénybevétel károsító hatásától.
 
Csokoládémasszázs – azon wellnesskezelések közé tartozik, amely élmény a testnek és léleknek egyaránt. Igazi antistressz kezelés. A csokoládé növeli a masszázs -már korábban leírt- bőrre, izmokra, idegekre, vér-, és nyirokkeringésre gyakorolt hatásait.
Több, mint 800 féle molekulájának köszönhetően a csokoládé hidratálja és tonizálja a bőrt. Oldott ásványi anyag tartalmának köszönhetően bőrpuhító, revitalizáló hatású, így késlelteti a bőr öregedését.
Hatóanyagai közül a koffeinnek, theobrominnak és a tanninoknak köszönhetően idegrendszeri nyugtató, antidepresszáns , szorongáscsökkentő hatású. A csoki serkenti az endorfintermelést, ami stimulálja az örömérzést.
 
Bambuszmasszázs – különböző átmérőjű bambuszrudakkal végzett mélyizommasszázs. Amely amellett, hogy lehetővé teszi az esetleges görcsök, feszültségek kimasszírozását, tökéletes relaxélményt is nyújt.
 
KÉPGALÉRIA
VILLA CORVINA
9081 Győrújbarát, Hunyadi u. 43.
Tel.: +36 30 9489 824
E-mail:
GPS: Lat: 47° 36' 7.398", Long: 17° 37' 34.2588"
weboldal tervezés: IRQ